Miljöpartiet är fortfarande allas favorit

4 Aug

När Aftonbladet frågar företrädare för samtliga Allianspartier om de kan tänka sig att samarbeta över blockgränsen så uppger alla att de är öppna för ett samarbete med Miljöpartiet. Detta trots att Maud Olofsson, partiledare för Centerpartiet, sagt att MP är värre än kommunister och även Stockholmscentern har gått ut och sagt att MP är långt mer vänster än Socialdemokraterna. Företrädare för Alliansen menar dessutom att MP är ”ogranskade” och kanske döljer någon ”hemsk sanning”.

För mig är det rätt självklart att Alliansen öppnar upp för ett samarbete med Miljöpartiet. Miljöpartiet är ett socialliberalt mittenparti. Det som däremot är chockerande är att Maud Olofsson vill samarbeta med någonting som enligt henne är ”värre än kommunism” och att Alliansföreträdare vill samarbeta med ett parti som är så pass ”ogranskat”. Eller så kanske allt sånt bara är snack och smutskastning trots allt.

Annonser

3 svar to “Miljöpartiet är fortfarande allas favorit”

 1. AxelVK 04 augusti 2010 den 8:55 #

  Miljöpartiet favorit? Aldrig i livet! Ingen tänkande människa skulle rösta på ett gäng grönisar som vill höja skatterna och tvinga Sverige bakåt.
  Dröm på!

 2. Adam 04 augusti 2010 den 21:23 #

  AxelVK: kan man vara mer trångsynt? För det första skrev Jakob om att de var favoriter på tal om ifall någon utav de partierna i alliansen skulle kunna tänka sig att samarbeta med något annat parti och för det andra så handlar MP:s politik om mycket annat än att höja bland annat skatten för bensin… Vilket jag tycker bra och nödvändigt i dagens samhälle.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Bilen en absolut nödvändighet i samhället | Gester...med ord - 05 augusti 2010

  […] Miljöpartiet tycker också: Ola – Hådén – HAX – Lotta – Sven – Jakob. En del av bloggarna är lika inskränkta som en miljöpartist andra mer verklighetsförankrade. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s